dilluns, 21 de gener del 2013

Dimedres 23 febrer reunió amb el conseller de Turisme

Aquest dimecres tinc com a President de Adetursa una reunió amb el Conseller de Turisme.
No sé que em dirà, però no crec que ens solucione els problemes del turisme del casc històric,
Tenim molt que ensenyar i utilitzar per a que el turista estiga bé a casa nostra, però no saben fer-ho.

Els dimonis de Sarrià que vingueren el dissabte escoltaren amb atenció un poc de la nostra història, menjaren paella i nuleres, ballaren una jota i sentiren les nostres cançons i dormiren en el col·legi Cronista Chabret.
Gaudiren d'una festa que pagarem els dimonis amb l'ajuda dels amics del cavall i la xicoteta subvenció que els donà el ajuntament per a organitzar-ho, però no soles la foguera sinó també les activitats del diumenge amb els cavalls.
vegen les imatges de canal 9 http://accesible.rtvv.es/va/cultura_i_oci/Musica-foc-color-Sant-Antoni_3_850744953.html  no crec que sigam nosaltres (una vintena de dimonis de Sagunt en la seua totalitat, Almenara, les valls i Estivella) els culpables d'eixes imatges tan espectaculars.

GRÀCIES A LA COL.LABORACIÓ dels amics del cavall, diables i tabaleters de Sarrià, dimonis d'Alboraia, colla de dolçainers Garramatxa d'Almenara, la Rondalla Borda, Campaners de Morvedre, A.C. espai bloc, Adetursa, Ceip Cronista Chabret, Falla Eduardo Merello i els serveis publics de protecció civil policia local i bomberrs. SI.

Que aquesta festa no es digna de ser visitada per centenars de turistes?
Que els fets històrics que han passat a Sagunt no son importants com per a que siga interessant escoltar-los?
Que les nostres tradicions no val la pena que es coneguen?, bo caldria primer que les conegueren els saguntins.

Clar el turista que ens arribe, tindrà problemes per aparcar, per dormir, per trobar els monuments, per que li conten les nostres històries,  inclús per menjar i emportar-se un record tindrà poca oferta.

Se'l puc preguntat al conseller, però crec que nosaltres els saguntins hem de preguntar-se com  treballar conjuntament per donar la dimensió turística i la importància històrica de la ciutat en la que he nascut i m'he criat per a be o per a mal?
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada