dilluns, 23 d’octubre del 2017

2017-TOLKIEN I LA FANTASIA

https://www.facebook.com/latavernadelaserp/

Us recordem que si voleu gaudir d'un menú teatralitzat a la Taverna de la Serp, heu de fer la vostra reserva cridant per telèfon al 961 19 36 42 o al 606 92 92 95.
En què consisteix el menú teatralitzat?
És un viatge per la Terra Mitjana a través de plats que apareixen a les novel·les de J. R. R. Tolkien "El Hobbit" i "El Senyor dels Anells". Està guiat i presentat per Isengar Tuk, el decimotercer fill del Vell Tuk, un hobbit del qual es diu que ... bo, millor deixar que t'ho conté en persona.
Un viatge? He de caminar?
No!  només aseure’t a la taula i gaudir-ne. El viatge amic meu, es fa amb el paladar. És un menú degustació tancat de 7 plats amb els que sentiràs que estàs al costat dels protagonistes de les novel·les.
Ah, val!  I quin preu té?
son 14 € per persona, i inclou 7 plats, postres i cafè o infusió. Les begudes van a part i pots triar entre un bon nombre de cerveses artesanes, vins especiats i aigües aromatitzades com les que compartien Nans, Elfs i Ents.
Quan puc anar?
Els dissabtes i diumenges i festius a les 2 de la vesprada.
Sempre?
No home, durant el Mes de Tolkien i la Fantasia, del 31 d'octubre al 10 de desembre. La resta de l'any fem altres coses.
I què cal fer per anar?
Crida i realitza  la  reserva als telèfons 961 19 36 42 o al 606 92 92 95, també pots reservar per Facebook enviant un missatge .. Digues quants sou, quin dia vols venir i si algun té algun tipus de restricció alimentària que cal tenir en compte . També ens demanarem un número de contacte per confirmar un dia abans el nombre de persones, per distribuir la sala de manera que tots estigueu  a gust.
Aleshores ens plantem sobre les 2 o 2 i pico.
A las 2. És millor ser puntual, perquè a més de banquet, també és un espectacle en viu, i com en el teatre, cal estar a l'hora o et perds el començament de l'espectacle.
D'acord, a les 2 en punt, on?
A la Taverna de la Serp, carrer Castell 43, Sagunt.
 Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada