LA CARTA

Les nostres tapes estan tretes en la seua major part de la tradició gastronòmica del País Valencià.

PERICANA
 Plat típic de l'alcoià, basat amb una barreja de nyores, tomaca seca i capellans regats amb oli d'oliva.



FIGATELL
  Pilota de carn del porc i fetge amb espècies fera amb forma de hamburguesa.
S'acompanya amb ceba caramelitzada i carlota i nap fregit.

ESGARRADET   


 Pimentons torrats al forn  amb all i abadejo desgarrats manualment. Ben regats amb oli d'oliva que com deia Vicent Andrés Estellés:
                             "no h'hi ha plaer més gran al món."



PATAQUETES

Entrepà tradicional del nostre poble, que tradicionalmente es menjava tots els dijous que ni han entre el dia de sant Antoni en febrer al dimecres de cendra.
Dins tens una varietat per tastar però en especial et recomanem el pernil adobat amb pimentó i seba fregida.


TORRADETES

LLesques de pa amb tot  tipus de combinacións




GASTRONOMIA D'EPOCA ROMANA

Davant del teatre romà que millor que menjarse uns caragols amb pinyos com feien els romans, o unes faves amb garum o un moretum. Transportat amb el gust a un altra época davant del teatre.
Els nostres plats estan trets dels escriptors i historiadors romans.