dimarts, 11 de gener del 2011

Cinquè sant Antoni que organitza la Diabòlica de Morvedre, amb els guanys de l'esforç i el treball de tot un any realitzant correfocs pels pobles valencians i d'altres contrades-
Associació cultural oberta i composada per joves de tot el camp de Morvedre, que recupera i manté viva  la música, balls i la passió pel foc innat a la nostra cultura.

Un esforç que vol engrandir Sagunt i la seua comarca sense demanar mes als veïns que la façan seua i vinguen a gaudir de la festa i la disbauxa dels dimonis tant participant a la festa de sant Antoni com formant part de la colla.

Atreveix-te a fer el dimoni  vine a la teua colla.
salut i foc





Un record
Primer cartell de sant Antoni 2007 de la Diabòlica
 
 

3 comentaris:

  1. Allí estarem com tots els anys. Enhorabona a la Diabòlica per recuperar una festa tan popular i donar-li un caire...diabòlic i festiu.

    ResponElimina
  2. L'Agnes, la Nina I jo estarem amb la colla, per treball vindrem a la vesprada, i el que aguantem de la nit, com fem desde l'any 2007.

    ResponElimina
  3. Enhorabona per tirar endavant un projecte que per un dia converteix Sagunt en un poble sense més, que ja és prou contemplant el panorama social que el governa des de temps immemorials. Col·laboraré amb el que em demaneu, per descomptat que sí.

    ResponElimina